Select Menu

Slider


" });

Travel

Performance

" });

Cute

My Place

Slider

Racing

" });

Videos

» » Bojo Simpenan
«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama

Bojo Simpenan
Ciptaan : Mbah Jenggot
Vokal : Cak Rul
Produksi : Aini Record
Tresnaku marang sliramu,
Paribasan, sundhul langit pitu
Rino wengi mung kelingan,
Nadyan sliramu, mung bojo simpenan
Tak rewangi cing-kucingan
Karo bojo, aku wedi konangan
Repote andum katresnan,
Wis lumrahe wong duwe bojo simpenan
reff :
Sueneng jeng sliramu, wong ayu
Ojo nganti, nduwe loro ati
Senajan, ora dadi bojo resmi
Percoyo-o, tresnaku tandus ning ati
Yen aku jeng, wis kadhung kepranan
Wong kasmaran, ora nggagas kahanan
Amergo aku iki wis bebrayan
Tak pekso, sliramu dadi simpenan
Roso tresno kang sejati,
Kabeh mau peparinge gusti
Ojo nganti mbok cidrani,
Najan sliramu, dudu’ bojo resmi
reff :
kembali ke atas..tresnaku marang sliramu

About KUMPULAN BLOG JADUL

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama

Tidak ada komentar

Leave a Reply